Home | Product | Order | Contact | Feedback | FAQ


Cara Mudah Membina Laman Web Perniagaan.

"Jimatkan RM260 Wang Anda Dengan Membina Laman Web Jualan Anda Sendiri & Perolehi Pendapatan Lebih 200% !"

 

Template laman web siap terbina Borang Opt-in, Borang Tempahan dan Borang Feedback beserta
fungsi AutoReply.

Kini anda mampu membina laman web perniagaan internet anda sendiri  tanpa perlu lagi untuk mengupah webmaster!

 
Daripada : Meor Shukri...
Tarikh :
Subjek : Bagaimana membina web eBiz dengan mudah.

Salam sejahtera sahabat ku,

Sedarkah anda bahawa ramai pengguna internet di Malaysia kini telah menjana pendapatan berganda sambil duduk di rumah? Mahukah anda menambah pendapatan sedia ada? Mahukah anda tergolong di dalam usahawan internet yang boleh menjana pendapatan melebihi dari gaji bulanan anda sekarang? Rugilah jika anda menggunakan internet tetapi tidak menjana walau sesen pun darinya.

Kini, pengguna internet di Malaysia semakin hari semakin bertambah. Pertambahan pengguna internet ini bermakna bertambahnya potensi anda untuk berniaga di internet kerana pasarannya semakin luas. Jadi, gunakan kesempatan ini untuk mula berniaga di internet kerana anda akan dapat pulangan yang baik jika kena caranya. Kini  jumlah pengguna Internet semakin bertambah di serata dunia dan terus bertambah.

 

Panduan bina download page beserta "security password"
Klik sini...

Panduan bagaimana anda menghantar dan senaraikan web anda di yahoo.
Klik sini...

Perbincangan perniagaan internet, tips dll.
Klik sini...
 

Tahukah anda berapakah jumlah pengguna Internet di serata dunia?

Terdapat lebih dari 1,000,000,000 pengguna Internet di serata dunia  dan pengguna Internet di Malaysia melebihi 10,000,000 pengguna. Laluan Internet semakin sibuk dengan pengguna, ini merupakan khabar gembira bagi mereka yang menjalankan perniagaan di Internet. Anda tidak mempunyai masalah dari sudut pelanggan kerana jumlah pengguna amat besar dan semakin bertambah dari emasa ke semasa.

Jumlah Pengguna Internet Dunia

Benua

Jumlah Pengguna Internet

Asia

364,270,713

Afrika

22,737,500

Eropah

290,121,957

Timur Tengah

18,203,500

Amerika Utara

225,801,428

America Selatan / Caribbean

79,033,597

Oceania / Australia

17,690,762

JUMLAH

1,018,057,389

Jumlah Pengguna Internet Malaysia dan Negara-Negara Jiran

Negara

Jumlah Pengguna Internet

Malaysia

10,040,000

Singapura

2,135,000

Brunei

35,000

Indonesia

15,300,000

Saya harap anda juga teruja dengan statistik di atas. Lihat betapa luasnya pasaran tempatan serta peluang perniagaan di Malaysia. Lihat sahaja statistik pengguna Internet di Malaysia yang merupakan 38% daripada keseluruhan penduduk Malaysia. Adakah peratusan ini akan berkurangan pada tahun-tahun yang akan datang? Sudah tentunya jawapannya tidak!

Jadi, jika anda belum lagi mempunyai perniagaan di Internet, peluang perniagaan di Internet masih luas terbuka untuk penduduk Malaysia. Jangan berlengah oleh kerana pesaing anda PASTI tidak akan berlengah lagi!

Apa yang menjadi masalah bagi anda sekarang adalah:

Tiada asas bagaimana membina laman web.
Tidak tahu merekabentuk laman web.
Tidak mempunyai bahan-bahan yang cukup untuk membina lama web seperti gambar-
     gambar, cliparts, animated gif dll.
Tidak tahu bagaimana membuat hyperlink di dalam laman web anda.
Tidak tahu bagaimana hendak memuat naik laman web anda yang telah siap dibina
     dengan mudah.
Tidak tahu bagaimana menggunakan borang (form) di laman web anda.
Tidak tahun bagaimana membina AutoReply.
Tak tahu nak jual apa di internet.
Tak tahu bagaimana kaedah bayaran secara online.
Tak tahu bagaimana kaedah tempahan & penghantaran dibuat.
Tak tahu bagaimana promosi secara online.
Tak tahu bagaimana memasukkan web anda ke search engine.
Tak tahu menggunakan autoresponder

Banyaknyer tak tahu! Dengan Pakej ini, semua persoalan anda akan terjawab, Insyaallah! Kesemua pengalaman & pengetahuan saya akan kongsikan dalam pakej hebat ini. RAHSIA jutawan internet juga akan kami bongkarkan di sini!

Jadi, jangan biarkan diri anda terus tertekan dalam proses membina laman web. Walaupun anda tidak mengetahui bahasa pengaturcaraan HTML dan banyak lagi benda yang anda tak tahu, kami bersedia membantu anda. Jadi, binalah web perniagaan anda sekarang dengan template yang mudah dan lengkap dengan borang tempahan ini beserta dengan fungsi AutoReply!

Ketahuilah bagaimana ramainya individu berjaya membina laman web dengan menarik. Walaupun anda tidak mempunyai asas, sebenarnya anda boleh membinanya menggunakan template kami, dan anda juga boleh menjadi seperti mereka!
 

Penulis bersama JUTAWAN Internet, Dr. Irfan Khairi.

 


Sedikit mengenai Istilah. 

Apa itu Opt-in?

Kaedah anda langganan melalui email. Ini berlaku apabila pengguna meminta untuk memasukkan alamat email mereka di dalam senarai pelanggan yang melanggan laman web anda. Pelawat secara sukarela sign-up dan menerima newletter daripada anda.

An email subscription practice that occurs when a user requests to be added to an email distribution list by submitting their email address. Typically, users voluntarily sign up to receive commercial email about topics of interest.

Apa itu AutoReply?

Merupakan mesej yang dihantar melalui email secara otomatik apabila anda menerima email. Dalam pakej ini, pelanggan anda akan menerima email secara otomatik apabila mereka mengisi dan menghantar data menggunakan form yang disediakan. Ia digunakan sebagai pengesahan anda telah menerima tempahan/mesej yang telah dihantar.

An autoreply is an e-mail message that is sent automatically when an email is received by the email account address. Auto-reply is used to acknowledge delivery of e-mail and to provide receipts for e-mail messages.

 

 

Apa Keistimewaan Pakej ini?

Anda boleh tahu kelebihan pakej ini secara lebih terperinci dari faedah-faedah yang dinyatakan dibawah. Cuma apa yang nak saya nyatakan kepada anda di sini bahawa 12 ebook dalam pakej ini ditulis berdasarkan kepada ilmu yang saya perolehi dari kursus-kursus dan seminar perniagaan internet yang saya hadiri sendiri dan salah satu kursus yang saya hadir kosnya menjangkau hingga RM790. Mahal bukan ?

Jadi, bila anda dapatkan pakej ini, anda sebenarnya telah mendapat ilmu yang bernilai lebih dari RM790. Dengan hanya membayar RM40 sahaja, anda telah memiliki ilmu perniagaan internet dengan mudah. Cuba bayangkan, berapa banyak anda boleh berjimat untuk memiliki pengetahuan perniagaan internet ini berbanding saya yang telah berbelanja lebih RM1000 ++. Fikirkan lah...

 
 

Dalam Pakej CD-ROM ini mengandungi:

15 template laman web form tersedia dan diperbaharui dengan fungsi
       AutoReply
.
E-book Bagaimana menjana keuntungan di Internet
E-book panduan memilih produk
E-book membina web melalui template
E-book kriteria laman web yang baik
E-book panduan membina hyperlink
E-book memilih domain name
E-book web hosting
E-book memuat naik (upload laman web)
E-book kaedah bayaran di Internet
E-book 10 kaedah pemasaran berkesan
E-book autoresponder
E-book faktor kegagalan perniagaan di Internet.

Sila klik di sini untuk melihat contoh produk.

 

 

Anda Pasti Dapat Motivasi yang tinggi untuk membina laman anda.

 

Faedah kepada anda!
  • Anda dapat membina laman web sendiri dengan mudah dengan menggunakan template yang telah disediakan.
     

  • Anda boleh mengubah suai template tersebut mengikut cita rasa anda dengan MS FrontPage. (terdapat di dalam MS Office XP).
     
       

  • Penerangan bergambar dengan jelas  langkah demi langkah (dalam Bahasa Melayu) bagaimana membina Hyperlink di dalam laman web anda.
     

  • Penerangan dengan jelas langkah demi langkah bagaimana proses memuat naik (upload) laman web ke web hosting geocities.com secara grafik.
     

  • Anda dapat menjimatkan wang, tanpa perlu meminta orang lain membina laman web untuk anda kerana anda boleh membina laman web dengan sendiri. (Do It Yourself).
     

  • Memudahkan anda membina laman web perniagaan kerana mempunyai template yang telah siap dipasang borang (Form) Opt-In, borang tempahan dan borang feedback. Ia amat sesuai untuk perniagaan internet.
     

  • E-book di bina dalam Bahasa Melayu yang menjelaskan langkah-langkah bagi memulakan perniagaan internet.
     

  • Built-in form mempunyai ciri AutoReply. Pelanggan anda akan terima email anda secara automatik selepas mereka mengisi form di laman web anda.
     

  • Penerangan dengan jelas dan lengkap bagaimana proses memilih produk untuk perniagaan internet anda sehingga transaksi jualan dapat dijalankan.
     

  • Memudahkan anda membina butang (button) beranimasi kerana ia juga disediakan dalam pakej ini.
     

  • Penerangan dengan jelas langkah demi langkah bagaimana proses memuat naik (upload) laman web ke web hosting menggunakan perisian CoffeeCup.
     

  • Penerangan dengan jelas langkah demi langkah bagaimana proses membina blog untuk perniagaan anda.
     

  • Penerangan dengan jelas berkaitan Program Affiliate yang boleh memberi keuntungan kepada anda.
     

  • Yang penting, anda akan dapat sokongan kami dari Forum JWTC mengenai masalah yang anda hadapi sepanjang pembinaan laman web.

 

 

Anda perlu mengetahui siapa diri anda dan mengapa pakej ini amat bermanfaat kepada diri anda.
Ia dapat membantu anda mencapai impian yang anda inginkan.

 
 


Pakej CD-ROM template laman web dari JomWebTemplate.com merupakan alat yang membantu pereka laman web amatur untuk membina laman web mereka dengan menyediakan template laman web yang mudah digunakan, form tersedia digunakan dan e-book yang menerangkan secara praktikal pembinaan laman web.

Tidak seperti template laman web yang lain yang menyediakan template untuk pengguna intermediate dimana agak sukar bagi pengguna amatur menggunakannya di samping anda perlu mencari sendiri sumber-sumber yang diperlukan.
 

 

 


Dapatkan
2 e-book secara PERCUMA
Teruskan melayari laman web kami.
 



 

 

 

Siapa yang patut memperolehi CD ini ?

  • Mereka yang ingin membina laman web tetapi tiada pengetahuan dan pengalaman menggunakan HTML dalam membina satu laman web.
     
  • Mereka yang inginkan cara mudah bagaimana membina laman web sendiri.
     
  • Mereka yang ingin mengetahui bagaimana sesuatu laman web itu
    dipautkan
    (hyperlink) ke laman web lain.
     
  • Mereka yang ingin mengetahui bagaimana memuat naik (upload) laman web yang telah siap dibina ke web hosting percuma seperti geocities.com
     
  • Mereka yang tidak tiada asas membina laman web dan ingin berniaga di Internet.
     
  • Mereka yang ingin mendapatkan panduan lengkap perniagaan di Internet.
     
  • Mereka yang ingin mendapatkan panduan membina blog.
     
  • Mereka yang ingin memulakan perniagaan di internet tetapi tidak tahu bagaimana membina borang tempahan, borang opt-in dan borang feedback.
     
  • Mereka yang berminat dengan perniagaan secara online tetapi tidak tahu bagaimana proses pembayaran dibuat.
     
  • Mereka yang telah menjalankan perniagaan internet dan ingin mendapatkan panduan dan kaedah pemasaran berkesan.
     
  • Sesiapa saja yang berminat dan ingin memulakan perniagaan di internet.
     

 

Apa kata mereka yang telah memiliki Pakej ini.

 

"Amat mudah digunakan sesuai dengan orang yang langsung tak tahu membina laman web"

Assalamualaikum...

Siapa sangka, walaupun saya bekas pelajar Diploma Sains Komputer, saya langsung tidak tahu membina laman web. Setelah bekerja, saya ingin memperkembangkan perniagaan saya secara online, malangnya tiada panduan untuk memulakan perniagaan internet.

Sudah banyak wang saya keluar dibelanjakan untuk mencari bahan dan panduan membina web, namun indah khabar dari rupa. Akhirnya saya menjumpai JWTC semasa saya search melalui google. Produk-produk di dalam pakej JWTC amat mudah digunakan, sesuai dengan orang yang langsung xtahu membina laman web seperti saya.

Terima kasih JWTC dan Sifu Meor.
 

Faizal Syukri Mohamad
http://www.sismel.com.my

 

 

"Amat jelas dan senang difahami"

Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera....

Terlebih dahulu, izinkan saya untuk memperkenalkan diri saya dahulu. Saya Amir Azros Haji Abdul Aziz a.k.a @mir. Saya merupakan newbie dalam bidang IM nie. Setelah mencari maklumat tentang bagaimana untuk membuat laman web, akhirnya saya terjumpa produk dari Saudara Meor. Dan untuk pengetahuan anda, saya beli domain pada bulan Julai dan saya telah menyiapkan laman web saya pertengahan bulan Ogos. Dan ianya agak mustahil bagi newbie seperti saya yang tiada langsung asas berkenaan dengan komputer.

Selain penyampaian ebook ini amat jelas dan senang difahami, anda juga akan mendapat support dari Saudara Meor sendiri. Dan ianya akan membuatkan anda berpuas hati dengan perkhidmatan dan produk yang ditawarkan oleh Saudara Meor.

Jadi, jangan tunggu lagi, anda pasti menyesal jika anda tidak memilikinya. Dan harga yang ditawarkan adalah jauh lebih rendah jika hendak dibandingkan dengan ilmu yang anda perolehi...

@mir - Ipoh, Perak
http://www.mudah4u.com

 

 

"Semua email saya di jawab dengan cepat, lengkap dengan cara & contoh".

Meor,

CD yang Meor jual memang best! Sebelum ini usaha saya untuk membina laman web sendiri asyik tertangguh. Jadi bila saya dapat tahu Meor ada sediakan CD ni, siap dengan template, form, auto responder .......terus saya beli. Masalah form ni memang satu penyebab ramai orang baru macam saya terkial-kial kalau nak buat sendiri.

Wah! Salah satu Impian saya untuk tahun 2008 dah pun tercapai. Yang bestnya baru seminggu upload online dah ada customer. Seronoknya saya.

Dan yang paling amat saya hargai ialah "after sale service" yang amat saya perlukan bila ada mana-mana yang saya kurang faham. Semua email saya di jawab dengan cepat, lengkap dengan cara & contoh.

So pada sesiapa yang masih teragak-agak nak beli CD ni, saya sarankan BELI JE! Anda tak kan menyesal!

Rahimah Majid
http://www.mysetbersalin.com

 

 

"Anda telah memudahkan kerja saya"

Saudara Meor,

Terima Kasih kepada anda!! Kenapa lah anda lancarkan web anda lambat?? kalau tak, dah lama saya jadi jutawan internet!! hehehe.. terima kasih banyak!! Anda telah memudahkan kerja saya, sekarang saya pun sudah bergelar webmaster, sudah mempunyai lebih dari 10 web sendiri dan telah berjaya menolong ramai orang dengan menolong membina web mereka.

Terima kasih!

Mohamad Hilmi Bin Mohd Dan
Muar,Johor

http://www.mohdhilmi.com

 

 

"Template anda bagus, cepat dan senang digunakan!"

En. Meor,

Template anda bagus, cepat dan senang! Bukan sahaja sesuai untuk beginner, malahan untuk mereka yang level intermediate dan advance juga. Ia banyak membantu menjimatkan masa untuk kerja-kerja design sesuatu web.

Sabrina Bt. Abdul Rahim
Kulim, Kedah
http://maternitybloom.companyprofile.biz/
http://www.jimatweb.com

 

 

Cuba lihat perbandingan kos pembinaan laman web di bawah.
Berikut adalah jumlah kos minima bagi pembinaan satu laman web. Dengan adanya Pakej CD-ROM
ini anda dapat berjimat dalam pembinaan laman web dan anda boleh kemaskini laman web anda
dari semasa ke semasa tanpa kos tambahan.

Perkara Kos Upah Pakej CD
Membina Laman Web RM 100 -
Menyediakan isi kandungan web RM 30/page -
Membina Borang Tempahan RM 40 -
Mendaftar web hosting RM 50 -
Memuat naik laman web RM 50 -
Lain - Lain Tambahan RM 30 -
Pakej Jualan CD - RM 40.00

Jumlah

RM 300 RM40.00

Anda jimat RM300 - RM40 = RM260

Langkah MUDAH
Membina Laman Web Peribadi atau Laman Web Perniagaan dengan Template  yang tersedia untuk digunakan.


Tempah sekarang dan kami akan menghantar terus ke rumah anda. Produk akan diproses
dan dihantar pada hari yang sama anda membuat tempahan
.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Harga : RM90, RM70, RM40.00 sahaja!

 

Tetapi tunggu!
Jika anda tempah sekarang anda akan memperolehi


PEMBERIAN BONUS.
 

BONUS #1

Perisian Membina Laman Web akan diberi PERCUMA kepada anda.


 

 

BONUS #2

Perisian ftp untuk upload laman web anda ke web hosting secara PERCUMA.


 

 

BONUS #3

E-book Membina Blog dalam 3 minit. Panduan ASAS bagaimana membina blog dengan Blogger.


 

 

BONUS #4

E-book Pelita Affiliate

E-book yang pertama dalam Bahasa Melayu yang menyediakan segala panduan yang diperlukan berkenaan Program Affiliate.


 

 

BONUS #5

E-Book Panduan Hyperlink & upload laman web

Cara Bayaran: Buat masa ini, kami hanya menerima bayaran melalui Maybank2u, Cash deposit,
Kiriman Cek
dan Wang Pos/Kiriman Wang sahaja. Dapatkan Template Membina Laman Web
Anda pada harga yang bepatutan berserta dengan pemberian PERISIAN , E-book dan
secara PERCUMA!

 

* Kos penghantaran adalah PERCUMA untuk Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.
 

Dapatkan 2 e-book PERCUMA di sini.

1. Pelita Affiliate dan
2. Membina blog dalam 3 minit

 Anda perlu mencadangkan 3 nama dan email rakan anda
kepada kami dan anda akan memperolehi 2 ebook secara PERCUMA. Bagaimana?
Anda akan dihantar ke laman web download ebook setelah anda menghantar
nama dan email rakan anda. Mudah bukan!

 
 

Masukkan maklumat rakan anda.
 

1. Nama:  Email:

2. Nama:
 Email:

3. Nama:
 Email:
 

 
  Dari Pena Penulis, Selamat Berniaga di Internet.
  Webmaster kepada

 

: Pakej lengkap perniagaan internet
: eBook SEO 3 Gergasi (Google, Yahoo & MSN)
: Bajet web hosting
: eBook Rahsia Mudah Akad Nikah - Persediaan Perkahwinan

Blog JomNiaga

 

   

Best view : IE 6.0++ Last update : 10 Febuari 2014